Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

GNR8 op Picnic08

PICNIC '08 was reeds een succes in vorige jaren en ook dit jaar (voor de derde keer) zal GNR8 bij dit festival aanwezig zijn. Tijdens dit jaarlijks terugkerende internationale evenement in De Westergasfabriek in Amsterdam, staat creativiteit en innovatie op het gebied van media centraal. Van 24 tot 26 september 2008 zullen duizenden creatieve geesten van over de hele wereld samen komen op dit inspirerende evenement.

Het thema van PICNIC ’08 is ‘Create the Future’. Het evenement combineert een congres met gerenommeerde sprekers uit binnen- en buitenland met een uitgebreid aanbod van seminars en workshops.

team_gnr8_lovepicnic.png

GNR8 tijdens PICNIC '08
GNR8 zal tijdens PICNIC '08 natuurlijk weer aanwezig zijn om alle dagen verslag te doen van de gebeurtenissen op het festival. Via tvents.nl wordt u dagelijks op de hoogte gehouden van alles wat er te zien en doen valt op PICNIC '08.

Vanaf 24 september zal er gedurende het festival 2 keer per dag een 3 minuten filmpje te bekijken zijn. Eén om u te informeren over wat er tijdens het festival gebeurd en om een vooruitblik te geven wat er de volgende dag te doen is. En één waarin wordt ingegaan op de meest interessante innovaties die op PICNIC '08 te bekijken zijn.

Daarnaast is er dagelijks een live-uitzending te zien op tvents.nl Hierin komen sprekers aan het woord die tijdens de congressen hebben gesproken. Door middel van mobiele telefoons wordt er live verslag gedaan op locatie.

Heeft u zelf een mening? Dan kunt u altijd reageren op de blogs en polls, u kunt deelnemen aan Twitter en zelf video’s en foto’s uploaden.

Er valt dus genoeg te beleven, bezoek tvents.nl